Daarom kies je voor Linea Hortus

 • Onze zaak bestaat sinds 1997. Wij kunnen je dus heel wat ervaring bieden op vlak van doordachte, kwalitatieve, vlotte en duurzame realisaties.
 • We zorgen voor heldere, snelle communicatie. Om dit te bevorderen heb je contact met slechts één aanspreekpunt tijdens de totale aanpak van je buitenruimte, en dit van ontwerp tot realisatie.
 • Ben je bezig met nieuwbouw of renovatie? Wij vinden het erg belangrijk om samen te werken met je architect om het beste resultaat te verkrijgen.
 • Ben je zelf een architect? Dan werken wij graag samen met jou aan een nieuwbouw- of renovatieproject.
 • Linea Hortus draagt de unieke stijl van warm minimalisme uit.
 • We verzorgen graag jouw totaalprojecten: je kan bij ons in eerste instantie terecht voor het ontwerp, waarna we je graag helpen met de realisatie van elke buitenruimte - tuin, dakterras of omgeving van huis of bedrijf!
 • We hebben steeds de toekomst voor ogen bij de realisatie van jouw buitenruimte. To plant a garden is to believe in tomorrow!
 • Zowel het ontwerp als de aanleg worden even deskundig aangepakt. Voor het ontwerp komen ze met goede adviezen en helpen ze mee oplossingen te zoeken voor problemen die plots opduiken tijdens aanleg. De aanleg is netjes en zeer vakkundig uitgevoerd, de planning wordt gevolgd en geen verassingen bij de uiteindelijke afrekening.

  Dagmar Speeckaert, Associate Director Jones Lang LaSalle

  Sinds vele jaren bewonderen we het werk van Olivier en Bieke. Of het nu om tuinen van particulieren gaat, tuinbeurzen, of we het nu over onze oude tuin hebben of over de nieuwe die we momenteel aanleggen… we houden van hun nauwkeurigheid, hun voorliefde voor goed uitgevoerd werk en hun moderne, uitgepuurde ideeën. We hebben Bieke vrijgelaten om ons een project voor te stellen voor de volledige vernieuwing van onze tuin, Olivier werd belast met de realisatie. Alles is geplaatst in overeenkomst en perfect vertrouwen. We weten dat we op hen kunnen rekenen voor elke vraag. Ook zijn we heel gelukkig met een omgeving die volledig in overeenstemming is met onze smaak, met de geest van ons interieur. We willen dat Linea Hortus de verantwoordelijkheid draagt voor al onze nieuwe aanplantingen. Een dikke merci voor hen! Ze zullen altijd aanwezig zijn, met dank aan hun creatie.

  Chantal en Jean-louis De Wals
 • Het is de 3e keer dat we samenwerken met LINEA HORTUS.  We gaan voor “soberheid”, “rustgevend” en “weinig onderhoud”.  Bieke schetst altijd een “ideaalbeeld”, zoals zij het ziet.  Dit wordt in samenspraak bijgewerkt.  Na akkoord voeren Olivier en zijn mannen het plan uit met de nodige “schwung”.  Oké, er hangt een vrij stevig prijskaartje aan vast, maar je ziet duidelijk het verschil, het zit in het detail!  Je ziet geen enkele vijs in hun constructies, er staat geen enkele plank scheef, stopcontacten zitten verstopt…  Alles wordt met vakkundige zorg afgewerkt!  Bij de afrekening krijg je overigens nog eens een gedetailleerd overzicht.  Wij krijgen alvast veel complimenten!

  Katleen en Peter Deman-Delmé

  Bedankt om mij, door het uitzicht op de tuin, de nodige rust te geven als ik bij de paradontoloog ga.

  Eva Monfils, patiënt van een paradontoloog

Waar wij voor staan!

 • VERTROUWEN

  We vinden het belangrijk om aan vertrouwen te bouwen. Zo staan we voor heldere en snelle communicatie: tijdens de totale aanpak van je buitenruimte heb je contact met één aanspreekpunt om dit te garanderen. Ook onze jarenlange ervaring verzekert je van een tuin die aangelegd wordt met passie en expertise.

 • UNIEKE STIJL

  Onze stijl beschrijven we als ‘warm minimalisme’. We gebruiken graag warme materialen en planten, maar plaatsen dit binnen een minimalistische structuur. Geen overdaad, maar doordachte combinaties zorgen voor rust en een harmonieus geheel.

 • KWALITEIT

  We staan garant voor doordachte en duurzame relaties. We hebben steeds de toekomst voor ogen bij de realisatie van jouw buitenruimte. Tijdloze ontwerpen en kwalitatieve realisaties bezorgen je een duurzaam resultaat.

Heb je een vraag? Stel ze hier!

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.