Ontdek onze blog voor meer tips en ideeën

Met deze blog houden we je graag op de hoogte van nieuwe trends,
bruikbare tips en tonnen inspiratie op het vlak van tuinen en landschappen. 
Hier vind je alle informatie voor jouw buitenruimte! 

BLIJF OP DE HOOGTE

Meubellijn LH

meubel blog

Waarom een eigen meubellijn?

We vinden dat accessoires in het verlengde dienen te liggen van de stijl van de buitenruimte. De buitenruimte moet volgens ons dan ook aangekleed worden en een totaalconcept zijn. Daarom zijn we bij Linea Hortus gestart met de ontwikkeling van een kleine meubellijn bestaande uit een tafel en bijhorende krukjes en banken.

De ‘warm minimalistische’ huisstijl die we in onze buitenruimtes toepassen trekken we door in de meubellijn, dit zorgt voor een harmonisch geheel. Geen franjes maar een zo sober mogelijk meubel bestaand uit een strak onderstel in gelakt inox en een tafelblad of zitvlak in hardhout. En er is nog een pluspunt. Omdat onze meubellijn zo sober oogt kan je ze ook makkelijk mixen met andere zitmeubels. Een zitbank zonder rugleuning oogt luchtiger, maar wil je toch liever een rugleuning dan kan dit perfect. De mogelijkheden zijn oneindig… Wil je enkel zitbanken of stoelen aan de ene kant en een bank aan de andere. Zelfs een kortere zitbank met daarnaast nog enkele stoelen is een mogelijkheid… Ook de krukjes zijn overal inzetbaar; leuk als bijzettafeltje in een loungehoek, maar ook makkelijk bij te schuiven aan tafel als je een man meer hebt…

meubel4.jpg

 

Duurzaamheid

Dat meubels duurzaam moeten zijn, is voor ons vanzelfsprekend. Ze moeten bij wijze van spreken jaar in jaar uit buiten kunnen staan en dus ook bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Het zou jammer zijn om de meubelen tijdens de winter te moeten opbergen, want ze kleden tenslotte je buitenruimte aan. Bij een tuin horen meubels en die aankleding weghalen zorgt voor gemis.

meubel1.jpg

 

Varianten

Af en toe werken we zelf varianten uit gebaseerd op het oorspronkelijk ontwerp. Deze zijn aangepast aan de situatie of de specifieke wens van de klant.

Omdat het om maatwerk gaat kan het meubilair volgens elke situatie worden aangepast. De kleur van het onderstel kan bijvoorbeeld worden aangepast aan de RAL-kleur van de raam- en deurlijsten of aan de kleur van de gevel, of het onderstel kan net voor een kleuraccent zorgen binnen een bepaalde context. Daarnaast bepaalt de ruimte mee de afmetingen van het meubilair en houden we natuurlijk ook rekening met het aantal personen dat meestal aan tafel moeten kunnen plaatsnemen, gaande van een eerder langwerpige tafel tot een vierkant model.

meubel2.jpg
meubel5.jpg

 

Folder standaardgamma 

LH1.jpg
LH2.jpg
LH3.jpg
LH4.jpg
LH5.jpg
LH6.jpg
LH7.jpg
LH8.jpg

5 essentiële tips

om je buitenruimte
in te richten

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.